Swatch Group Nederland

Swatch Group Nederland vertegenwoordigd diverse horlogemerken, waaronder, Swatch, Longines, Rado, Omega, Certina, Union, Hamilton en Tissot. Er gekozen om één stijl neer te zetten waar ieder merk zich in kan herkennen. Dit geeft een rust en eenheid op de werkvloer. De werknemers werken vanaf nu in een open kantoor. Voor een prettige akoestiek zijn er diverse maatregelen genomen. Zo zijn er wanden met print die geheel met schapenwol zijn gevuld, heeft ieder bureau een akoestisch scherm tot de grond en zijn er concentratie werkplekken gemaakt.

Voor de flexwerkers zijn er in het hart van het kantoor werkplekken waar zij zo kunnen aanschuiven. De brand-, en office managers hebben beide een eigen kantoor en ook HR. Voor Customer Service is er een speciale kast ontworpen, achter de deuren bevindt zich een inpaktafel zodat eventuele dozen en inpakmaterialen niet in het zicht hoeft te liggen.

Door het hele kantoor is gekozen om veel planten te gebruiken, deze zorgen voor een prettige luchtkwaliteit en een fijne sfeer.