Shepherd Hall

Tijdens mijn werk bij Tp Bennett te Londen, kreeg ik de opdracht om Shepherd Hall te renoveren. In het monumentale stuk van het oude ziekenhuis bevond zich een kantine-achtige faciliteit voor personeel, patiënten en bezoekers. Deze was zwaar verouderd en bouwvallig.
Het belangrijkste van deze opdracht was het herstellen van de weggestopte detailleringen van de ruimte met het monumentale karakter, zoals de parketvloer, mozaïeken, de gipsen wand- en plafondfriezen.
De oorspronkelijke ingang naar de naast gelegen winkels werd hersteld om zo de circulatie tijdens de piekperiodes te verbeteren. Dit heeft geleidt tot een nieuwe indeling van de keuken en looproutes. Door het gebruik van de juiste verlichting en het monochrome kleurgebruik is Shepherd Hall veranderd naar een hoogwaardig restaurant met een moderne uitstraling.